måndag 28 februari 2011

Tisdag

Börjar i alla fall känns hopp om livet & piggnar till men är fortfarande tvärtjock i snoken & rejält snorig. Har ledig dag imorgon så jag hoppas kunna jobba på onsdag. Har följt skid VM:et på tv & är mycket sugen att åka skidor men det lär ju inte bli något denna vecka ;-( Lär bli lugnt med träning tills nästa vecka.

Har inte orkat så mycket mer än att kolla på tv & läsa lite så det finns inte så mycket att orda om. Har lyckats prata ihop oss om sommar semestern så det är bara att vänta & se om den blir godkänd.

Här kommer lite bilder från mina dagar med Gittan & barnen.

Tvillingarna


Ellen i bustagen !!



Karl & Lisa

Tokfian !!

Ha de gött !!!

3 kommentarer:

I huvudet på Caroline sa...

Bra att du börjar piggna till!! Härligt med lite uppdatering här,kul att läsa och få ta del av dina fina bilder, vilka sötnötar.

Du är så duktig på att fota med blixt, jag är ju totalt oduglig men det kanske är för att man inte ägt en extern blixt å länge, får hoppas på det;)

Krya på dig ännu mer nu!
Kramar!!!

Livet hos oss sa...

Vilka härliga bilder på sötisarna!
Vad skönt att det börjar gå åt rätt håll i alla fall, snart är du piggelin och kan träna för fullt :) Vilken härlig utmaning du funderar på att ge dig på... Det kommer du klara galant! Hoppas sem och så löser sig för dig *håller tummarna*
Fortsatt krya på dig vännen! Kram!

I huvudet på Caroline sa...

Hittar du kursen och är sugen på en kurskamrat så vet du att jag finns:) Roligt att läsa kurser ihop så man har något att bolla med...
Krameli