söndag 29 november 2009

Slut på helgen....

som har varit ganska intensiv. Tog en rejäl sovmorgon på lördagen eftersom vi inte var hemma förrän vid tresnåret på lördagmorgon. Sen var det bara att packa ihop grejor för att åka till syrran i Månkarbo, hon var barnvakt till sina barnbarn så vi skulle passa på att bygga pepparkakshus med dem. En tradition som vi har haft i ngr år nu.
Även Gittan & lilla Ellen kom, har nu haft tur att träffa dom två ggr den här veckan, dom stannade hos oss på vägen ner i onsdags så Gittan, jag & Ellen var på Ikea & shoppade lite.
Gittan & jag hjälptes åt att få ihop huset, barnen ganerade med nonstop samt gjorde en massa maripanfigurer :-)
Tyvärr så bangade våran konstruktör Magnus då han istället för att bygga hus åkte till Stockholm & köpte grejor till "Peggy".


Början till ett pepparkakshus

En söt liten pepparkakstjej !!



Det färdiga huset!!!

Efter ett intensivt byggande så fick vi en superb middag. Idag var det Magnus tur att köra så jag fick dricka lite gott vin. Lyckades ialla fall ta oss hemåt vid midnatten efter en supertrevlig eftermiddag & kväll.

Kram på er !!

1 kommentar:

I huvudet på Caroline sa...

Kul å ses en sanbbis i Valbo! Eran helg verkar ha varit fullbokade men skoj... ser framemot nästa när vi ska fota lite:)

Vilket fint hus ni gjort, kommer du och hjälper oss i Bro oxå? Haha, jag är för dålig så stackars Melwin får nog vara utan;)

Vi hörs i veckan!
Kram