måndag 16 november 2009

Fredagen den 13:e.....

& en ny kärlek, hon är kolsvart med en farlig blick inte alltför Het & Eldig men ändå nyare, fräschare & piggare......det är "Peggy" som jag hoppas kunna ersätta platsen efter min trofasta "Nisse". Men man kanske inte ska ha alltför stora förhoppningar det är ju trots allt BARA en Peugeot ;-)
Hittade en intressant bil utanför Göteborg så vi bokade tåg ner & hotell över helgen. Smidigt & bra tänkte vi tills vi kom till Hallsberg efter ett byte i Örebro. Där blev vi stående först för att invänta ny personal & sedan visade det sig att det även var elfel längre söderut....skoj, knappast :-(
Tog 1½tim innan dom lyckades öppna bistron så att man kunde få något i sig. Efter några timmar var vi åter på väg. Anlände till Göteborg kl 01.30 ungefär, skulle ha varit där kl 22.00 egentligen. Det var bara att stupa i säng.
På lördag tog vi morgonbussen till Kinna för att inspektera & provköra bilen, vi var nöjda så det blev bilaffär.
På väg tillbaka besökte vi en outlet & shoppade lite. Åt lunch på en pub & promenerad runt lite på stan, hann med att släcka törsten en ggn till innan vi återvände till hotellet för lite vila innan vi skulle ut på middag.
Åt middag på en jätte trevlig restaurang, tyvärr så var inte vädret det bästa under våran helg, stört regnade mestadels.
På söndagen rullade vi hemåt med våran nya pärla.
I kväll väntar sista ggn på fotokursen & dessvärre så har jag inte hunnit eller orkat fota något under veckan.

Ha en fortsatt bra vecka,

Kattis

2 kommentarer:

Teresia sa...

Skoj med en "Peggy", hoppas att hon kan ersätta "Nisse" nu :)
Hoppas att sista kurstillfället var givade, trots att du inte hunnit med att fota.
Kram till dig

Maria&Saga sa...

inga bilder på snygg Peggy?? Men hon kanske inte riktigt har kunnat ersätta Nisse än?? Har du letat reda på badkläderna än??