söndag 20 mars 2011

Härlig helg....

Tvingade mig iväg på en simtur innan jobbet i tisdags & det var verkligen skönt efteråt, annars har det känts mycket segt hela veckan.
I torsdags eftermiddag kom Gittan & tvillingarna. Trevligt att få umgås lite med dem, Ellen var hemma med pappa. Vi hämtade upp Maggan på jobbet & tog sedan en tur till Björke för att hälsa på hos Pelle & Ditte.
På fredagen tog vi oss ner på stan för lite shopping, en ny tröja & jeanskjol införskaffades fast jag inte hade tänkt shoppa någe...hm. Avslutade med lite lunch innan vi fortsatte till frissan.
Väl hemma så fick Kalle bada i tvättstället & Lisa fick duscha lite. Sedan hade vi tänkt att vi skulle kunna slappa lite på eftermiddagen men tvillingarna hade inte samma tanke, utan höll sig vakna. Pelle & Ditte kom förbi på kvällen med lite middag, vi hade en mycket trevlig kväll tillsammans.
På lördagen åkte vi ut till Bönan i det vackra vädret, tog en skön promenad & njöt av solen. Lunchade på cafeet innan vi åkte hem. Gittan vände hemåt igen på eftermiddagen. Tog en till promenad hade sedan en lugn kväll.
Idag åkte vi till Bosjön & fick en skön förmiddag på skidorna, armarna börjar kännas rejält ömma nu. Efter eftermiddagspromenaden så slappade vi i soffan & kollade in hur det skulle gå för grabbarna på skidor.
I morgon är det måndag igen & jobbet väntar, sedan ridning till kvällen.

Passade på att testa nya kompakt kameran när vi var ute.


Ett fartyg på väg in.

Lisa & Kalle nybadade.

Väntar spänt på att höra från Maria M, Saga började nämligen att valpa på eftermiddagen.

Ha en fortsatt bra kväll.

Kram !




1 kommentar:

I huvudet på Caroline sa...

Vilka sötisar!!

Snart är det dax för att använda nya fynden, inte långt kvar nu tills vi springer runt i kjol och äter glass;)

Hoppas Ni är nöjd med nya kompaktkameran!
Kram till dig!!