tisdag 2 februari 2010

Uppdateringar.........

I onsdags var det dax att skotta igen för omväxlings skull, vi slet i över en timma innan det var klart..puh.....men nu är det nästan så att man blivit nöjd med snöskottning.Sent på onsdag kom lilla Ellen & syster yster på besök, dom hade en jäkla resa i snöovädret men kom tillslut fram.

På torsdag åkte vi till kyrkogården för att tända lite ljus....fick pulsa rejält. Sedan tog vi en tur till våran kusin, allt för långt mellan ggr som vi ses. Tog sedan en sen lunch på jobbet så att alla där fick beundra Ellen, som skötte sig exemplariskt. Sedan hade vi en lugn hemma kväll. Magnus var en tacksam bus farbror som fick Ellen att kikna av skratt. :-)

På fredag gjorde vi en snabbvisit på stan var in på polarn & pyret och morsade på Helena. Sedan styrde vi kosan mot Bro för att låna Carros fotoblixtar. TACK Carro. Har fortfarande svårt att veta riktigt vilka inställningar som jag ha för att få rätt ljus i bilderna......frustrerande !!
Ellen var ialla fall en jätte duktig modell. Hoppas att det är ngr bilder dom blir nöjd med, själv är jag sådär nöjd. Fotar aldeles för lite poträtt med ljussättning.
Efter att ha vinkat av Gittan & Ellen så packade vi oss iväg till Oppala igen för att.......gissa....Just det skotta. Ialla fall skönt att komma ut & röra på sig. Hade lite tur för grannen hade börjat skotta så det var inte så mycket kvar. Till middag grillade vi korv i spisen.
Jag jobbade hela helgen så Magnus fick ha hand om snöröjningen själv......en kanon kille som alltid ställer upp. :-).

På söndag efter jobbet bar det åter av till Bro för Carros kalas, mycket gott fika & sedan kinamat till middag. Mums !!
Igår kväll återvände vi till Oppala för att skotta lite till, Magnus vallade våra skidor så nu ska jag ut på en tur.
Ska försöka få in ngr bilder annars får det vänta tills jag kommer hem.

Ha en fortsatt bra dag.

Kram Kattis

1 kommentar:

I huvudet på Caroline sa...

Det var så lite så, kul att få vara med när ni fotade!!! Kanske kan vara ett litet intresse jag har;)

Kram