tisdag 26 januari 2010

Slut på helgen....

som verkligen har varit lugn & skön. På fredagkvällen passade vi på att bada lite bubbelbad......härligt. Sedan slappade vi bara resten av kvällen.

Roxette blir mer & mer social med oss, en riktig mystjej som sover med oss hela nätterna.
På lördagen stod det snöskottning på schema, en bra bit av hustaket & veranda taket blev avskottat.............mycket snö blev det!!! Skönt med lite kroppsarbete. Efter lunch tog vi en promenad till affären, min kära Magnus tyckte att vi skulle gå en längre väg hem förbi skjutbanan & genom skogen. Gick bra fram till skjutbanan dit skoterleden gick men sedan var det bara att pulsa sig fram genom skogen en bra bit......var ganska nöjd när vi väl var hemma igen, var verkligen gott med nybakade muffins då !!


Jag tog den enkla vägen ner men Magnus fegade & tog stegen ;-)
På söndagen gick vi loss på uthustaket sedan var vi upp till Pelle & hälsade på, hann med en runda runt byn oxså. Mycket frisk luft denna helg.
Har gjort ett nytt försöka att mata fåglarna med talgbollar få se om räven låter bli dem denna ggn. Hann se en skymt av honom på söndagkvällen då han var upp på gården & satt och mumsade i sig en fiskbit visade det dig när jag undersökte det närmare igår.
Ser nu fram emot morgondagen då Gittan & lilla Ellen kommer på besök & blir kvar till fredag.










1 kommentar:

I huvudet på Caroline sa...

Mysigt kort på Roxette!
Längtar till fredagen.... ska bli skoj, packade upp fotogrejerna igår! Då kom Melwin in, men Carro varför har du packat upp dom där som du hade när jag och pappa fick pizza!? Haha... Gullunge!
Sköt om dig! Kram