tisdag 27 oktober 2009

Skön helg...

har det varit, inget speciellt inplanerat. Det var länge sedan. For upp till Söderhamn en vända på lördagen för att kolla på en Audi. Jag är ju fortfarande billös sedan vi sålde Nisse, saknar den faktiskt lite....tyvärr så var det ngr varningslampor som lös som inte borde det men enligt ägaren så var det lamporna det var fel på & inget i bilen, undrar just det.......

Var hemma igen lagomt till lunch, tog sedan den eftermiddags promenad. Softade i soffan innan det var dax för middag, som bestod i en smarrig pasta & såklart rödvin.....mums. Kändes lite konstigt annars är man alltid på väg någonstans. På söndagen donade vi lite hemma, åkte sedan till Oppala på eftermiddagen slängde väck det sista skräpet från balkongens blommor. Planterade en ljung på Daffys grav, blev så fint :-) Fick till en ordentlig promenad idag oxså....skönt det är aldeles för långt mellan ggr.



Har kommit igång med lite sockproduktion ialla fall.
Ett litet collage på ngr av mina pelargoner. Långt ifrån bra men övning ger väl färdighet eller.......
Under gårdagen hände inget speciellt upphetsande, jobbade hela dagen. Gympa ivanlig ordning. Är lite manfall på jobbet denna vecka, ganska många sjuk får se hur det slutar. Två dagar kvar att jobba innan jag blir lång ledig.......längtar.
Kram
Kattis

1 kommentar:

I huvudet på Caroline sa...

Tycker collaget är fint.... Ja, synd att vi inte kan foto träna nå innan kursen, men vi får hoppas den ger oss mycket så vi inte behöver träna mer, rena proffsen:)

Jag mår bättre nu, tror det var en drive med sviter efter vaccinationen... Hoppas ni klara er från sjuka och annat elände, hur ska ni göra med vaccinet? Många bud hit och dit, men läkarna på specialmödravården rekomenderade mig så då får jag lita på dom!
Länge sedan vi sågs, dags för en date snart eller det är ju snart kursstart och då kommer vi ses en gång i veckan så det kanske får räcka så vi inte tröttnar ut varandra;) Haha... eller jag dig med mitt konstanta babblande:)

Inga bilder från Daffys grav? Hade varit fint!
Kram