torsdag 23 juni 2011

Sommar, sol........

Och semester, solen har vi inte sett till ännu men den kommer förhoppningsvis. Har ialla fall badat på semesterns första dag,  i strilande regn. Jag, Ditte & Maggan var till Fjärran i morse för att provsimma med våtdräkterna på inför våran nästa utmaning, tjejsimmet i Vansbro om två veckor. Gick lite trögare att simma med våtdräkten än utan, men det ska nog fixa sig. Gäller att få till lite träning under semestern oxså så att man inte sjunker efter halva vägen.
 Resten av dagen har gått åt till att förbereda inför helgen & den fortsatta semestertrippen. Helgen ska spenderas tillsammans med Ellen & gänget, Ellens farmor samt Lasse & hans tjej. Det ska bli skoj........Magnus är som vanligt lekledare & har förberett för frågesport :-) med kluriga frågor.

I torsdags så somnade en kär arbetskamrat in, ett tungt besked att få. Men hon behöver inte längre plågas.......fy vad livet är orättvist ibland, lider verkligen med hennes familj :-(

Här kommer lite bilder som bästa Carro fotade på mig när vi lekte ihop i vintras.






 Om det är dåligt med uppdateringar annars så lär det inte bli bättre nu under semestern. Det kommer när tiden & lusten finns, blir inte allför mycket datatid under sommaren.

Trevlig Midsommar !!!
& ha en riktigt skön sommar

Kramisar !!


Inga kommentarer: