fredag 16 april 2010

Som vanligt blir det väldigt dåligt med uppdateringar, även denna vecka har gått med rasande fart. Förra helgen jobbbade jag hela helgen, tog en tur till köpis på lördag efter jobbet där vi shoppade en ny dammsugare(nu har man inget att skylla på längre det är bara att städa på). Fick även med oss en ny kökslampa & lakan.
I tisdags var det äntligen dax för ridning igen. Hade Prydi även denna ggn, vi fick träna på serpentiner över medellinjen i både skritt, trav & tölt. Det var inte det lättaste att både behålla formen på hästen, ha den rätt böjd & hålla igång tölten. Men det gick tillslut :-) Nästa ggn blir det uteritt, spännade att se vad man får för häst då.
När jag kom hem så hade Gittan & Ellen anlänt & har varit kvar till idag. Alltid kul att träffa söta glada lilla Ellen. Magnus lyckades dock framkalla krokodiltårar igår när han skrämde henne.
Tyvärr så hinner man inte träffas så mycket när man jobbar hela dagarna. Ionsdags hade vi ialla fall en hel skön dag tillsammans.
Åt lunch på Hedvigs innan vi åkte ut till Pelle & lämnade av Ellen, sedan begav vi oss in till stan igen för att besöka Gefle Spa där vi hade bokat en varsin ansiktsbehandlig på 90 min. Underbart skönt att bli omhändertagen. Fick bl a. en lättare ryggmasage, dubbelrengöring, ånga, portömmning & även en arm & handmasage. Avslutade det hela med ett besök på puben efter att vi hämtat Ellen. På kvällen var vi hem till brorsan för att planera våran resa hem til Finland i maj.
I helgen är det ledig helg & på lördag är vi hembjudan till Maria & Peter på en massa gott hoppas jag. Har ialla fall kollat att vi inte behöver äta middag innan ;-)

Trevlig Helg !!

Kramar

1 kommentar:

I huvudet på Caroline sa...

Trevligt med lite uppdatering så vi har lite koll på Er!! :)
Den där ansiktsbehandlingen lät då väldigt skönt, i morgon bär det av till spa i örebro men nå lyx med en ansiktsbehandling har man inte...

Vi hörs! Kram C m co