måndag 5 april 2010

Slut på helgen.....

dax att börja jobba igen. Helgen har varit lugn & skön. På fredags kvällen blev vi bjudna på god mat hemma hos Pelle & Ditte. "Goggo" underhöll som vanligt med sitt snack så ingen annan fick en chans att yttra sig ;-) Underbart härlig kille !!
På lördagen fick vi en massa god mat hos Alice & Martin. Tur att vi fick låna med oss Lillen hem så att vi har fått röra oss.
Igår begav vi oss till Strömsbro för att se om vi kunde leta upp lite barmark för att lägga ett spår åt Lillen. Vi lyckades hitta en plätt bakom golfbanan. Det gick sådär som vanligt är det svårt med konsentrationen så förata pinnen missade han helt, men den andra & bollen som låg på slutet tog han ialla fall. Väl hemma så somnade han av trött & nöjd :-) Försökte även att få honom att lära sig att öppna en pedalhink, men utan framgång han var vädigt dålig på att försöka prova sig fram till olika lösningar. Han bara gav upp. Får väl göra ett försök igen.
Vi avslutade helgen med en god middag igår bestående av Lammstek med rotsaker ett smarrigt vin till & en kladdkaka till efterrätt.
Nu ska jag försök få lite gjort innan det är dax att åka till jobbet.

Ha det bra !!

Kram

Inga kommentarer: