måndag 16 augusti 2010

Söndag..

Efter att ha donat lite hemma med saftkokning & ssmåpyssel så styrde vi kosan mot skogen för lite bär & svamp plockning hade vi tänkt. Svampen lös med sin frånvaro, det var snustorrt i skogen. Lite knapert med blåbär var det oxså men vi fick ihop lite så att det räcker nog till lite sylt & någon paj :-)

Tittade förbi hos Maria & Peter på hemvägen, Theo vart som vanligt tokglad. Fick med oss lite svartvinbär därifrån, fick även bär av svärmor oxså så nu är det bara att koka sylt. Tack snälla ni !!!
Böcker är beställda, kom in på kursen jag sökte så nu är det bara att ruska fart på de små grå cellerna i skallen. Hur det nu ska gå till.....???? Hjälp det känns lite nervöst var ju ett tag sedan man gick i skolan.

Lite mera Sarek bilder.....


Efter en tuff dags vandring lyxade vi till det med lite äppelpaj till efterrätt.



På fredagkvällen nådde vi äntligen fram till berget Skierffe som vi blev rekommenderade att gå upp på för den enorma utsikten. Den var verkligen bedövande !!! Tur att Magnus proppsade på att vi skulle ta en tur upp.

Tyvärr så var vädret inte det bästa & fotografen toktrött.

Min kära sambo fick ta över kameran & fixade bla denna fina bild med regnbågen :-)





En skön kväll där vi kunde njuta av kvälls solen utan att slåss med myggor & knott !!

Nu ska jag krypa ner till min kära sambo igen & hoppas att sömnen ska infinna sig. Hoppas på att morgondagen bjuder på en hel del sol, för vi har tänkt oss en slö dag i solen.

God Natt !! eller
God Morgon !!

Inga kommentarer: