onsdag 18 augusti 2010

Snart...

är det slut på sista semesterveckan och det blir till att jobba igen, ledigheten går aldeles för fort.

I måndags tänkte vi att nu skulle vi ialla fall åka ut till Limön som vi pratat om så många sommar, vädret såg ut attbli strålande....in på nätet för att kolla båt tiderna. Men tji fick vi båtarna gick bara på helgerna från måndagen. Så det vart en slapp dag i boulongern istället. Maria M & hundarna dök upp på eftermiddagen så vi tog en fika tillsammans. Trevligt !!

Igår for vi runt & uträttade en massa ärenden, avslutade dagen med att åka till Micke & Carro, grillade men fick lov att sitta inne & äta då det började regna, nu är det onsdagkväll & det regnar fortfarande :-(

Idag kom Teresia & Melwin in på besök, himla trevligt då det är aldeles för långt mellan ggr som vi ses. Vi lunchade lite hemma & sedan tog vi en tur ner på stan, tråkigt nog ösregnade det precis hela tiden. Tog en fika innan vi begav oss hemåt. Melwin hade fullt sjå att spanan in brudarna som satt bakom oss... ;-)

I morgon bär det av till Odensbacke för att hälsa på Ellen. Ska bli kul, har inte träffat henne sedan midsommar. Hon blir ju snart 1år stora tjejen.

Avslutar med de sista bilderna från vandringen..

Testade att sätta ihop 4st bilder till ett panorama i photoshop, blev inte så tokigt. Övning ger färdighet.

Sista dagen på fjället var strålande fin & rejält varmt, tur att det var någolunda lätt gått för det var i princip vindstilla vilket knotten gillade :-(
Vi som hade sett framemot en skön kväll i solen, men det var bara att retirera in i tältet.

Var verkligen skönt att efter en vecka på fjället få gå på en riktig toa & att basta lite & duscha. Man luktade ju inte speciellt gott. Vi hade två sköna dagar på fjällstationen med god mat trevligt umgänge.


Den sista kvällen var oerhört vacker, helt vindstilla & spegelblankt på sjön !!!

Ska plocka undan det sista grejorna i köket, har gjort paj, grahamskorpor & en äppelkaka som ska med i morgon. Sedan är det dax att kryp ner under täcket.

Ha en skön helg.

God Natt !!!

1 kommentar:

I huvudet på Caroline sa...

Hej min vän!

Du vet hur mycket jag älskar dessa bilder, har nog tjatat ut dig när du var här;)
Och du har en väldigt stilig karl du... haha.... en av dom bästa modellbilderna av honom, vad kan det bero på?! Hihi

Haha, Melwin... spanar på brudar det var det enda han gjorde på öland oxå, Mikael blir galen på mig för jag gjort honom så taj med att alltid kommentera brudarna vi passerar och ser så nu skäms Mikael för mig och Melwin eftersom Melwin inte är så direkt diskret:D
Tråkigt att det regnade på Eran dag!:(

Ha en trevlig helg hos Syster!!
Kram på Er!