söndag 16 augusti 2009

Lite uppdatering...

Brudparet




Bruden





Bröllopstårtan





Systrarna !!!


Nu var det väldigt länge sedan det blev något skrivit, ska försöka sammanfatta lite vad som har hänt. Sista helgen i juli var vi ner till Gittan & Tomas, dom har nu hyrt ut sin lgh och flyttat till stugan. Vi hade en trevlig helg tillsammans, hjälpte dem att greja iordning lite inför den kommande bebisen.
Hann även med en tur till Örebro där grabbarna passade på att shoppa kläder inför det kommande bröllopet som vi ska på. Har fortfarande inte kommit ngn bebis, men hon har 12 dgr kvar innan det är dax, kan ju ioförsig komma när som helst nu.... spännade.



Helgen efter var det dax för min syster son Pelle & hans Ditte att gifta sig. Som vanligt när det är något så är det full huggning hela veckan, försberedelser & sista inhandlingar för tårtan som jag lovat att fixa....alltid lika nervös om dom ska bli riktigt nöjd.
Gittan & Tomas kom upp till oss på fredag kväll, Bibbi (store syrran) & Kent var redan på Engesberg camping så vi mötte upp ute på Wahlströms fiskerestaurang, där vi avnjöt en god middag. Men synd nog var det frukandvärt med mygg...jäkla djur. Lördag morgon var det tidig uppstigning för att hinna fixa tårtan, det blev ganska stressigt skulle även hinna fota bröllopsparet före vigseln & hinna snygga till mig själv oxså. Volvon vart i alla fall urblåst på väg till Ockelbo :-)
Det blev ett jättefint & lyckat bröllop och alla var helt lyriska över tårtan, så det var himla kul. Vi hade blivit inkvarterade i pensionatet i Ockelbo, så söndag var ngt segare & tyngre än vanlig av ngn anledning. Men det är väl aom det ska vara. Ska försöka få in lite bilder oxså.
Nu är det dax att natta.
Kram alla

Inga kommentarer: