onsdag 6 juli 2011

Hemma igen


Då var vi hemma  på våran gata i stan igen. Vi hade verkligen några sköna dagar först i Halmstad som vi avslutade med en härlig cykelutflykt efter hela strandpromenaden fram till Tylösand. Letade oss fram genom skogen till Riccardos glass som verkligen var smarrig.
 Fortsatte sedan till Danmark där vädret inte var riktigt lika bra längre. Var ialla fall skapligt när vi tog en utflykt till Möns Klint. Turen över mellan Rödeby- Puttgarden var däremot riktigt gungig.
Möns Klint

I väntan på färjan hemåt
Vädret var inte bättre när vi åkte hemåt över Öresundsbron.
Vi mellan landade hos Gittan & Tomas på våran väg hemåt & hann att umgås lite mera med barnen. Ellen vart överlycklig när hon vaknade på morgonen & Magn som hon kallar Magnus för var på besök igen :-) Gullungen
Ellen
Ellen härjade loss när vi var och plockade jordgubbar på självplock.
Det var bättre att plocka ur mosters hink än att plocka själv.

Idag har ännu en skön dag förflytit, har slappat i solen i Oppala tog en simtur Testeboån på vår väg hemåt. Simmade igår oxså för på lördag gäller det då är det Tjejsimmet i Vansbro.
Ser inte fram emot det vatten är inte riktigt mitt grej, det var riktigt läskigt att simma ensam i en stor å, men på lördag är jag ju inte direkt ensam ialla fall. Igår var jag några cm från att krocka med en snok som kom farandes genom vattnet, är inte rädd för ormar  med då blev jag faktiskt riktigt rädd.
 Det ska väl bara vara att bita ihop så  ska det väl snart vara avklarat.
Sedan är det bara att ladda för nästa utmaning, springningen...
Lite mera semesterbilder kommer sedan.
Ha en bra kväll !!

Kram !

Inga kommentarer: