söndag 7 mars 2010

Lite uppdateringar..

Ska nu försöka göra lite uppdateringar om vad som hänt. Förra fredagen packade vi ihop oss i Peggy, Magnus, jag, Maria & Peter för att ta oss till Arlanda. Maggan & Perra kom efter i egen bil, det var meningen att Pelle & Ditte oxså skulle ha vart med men Pelle var rejält dålig så dom blev hemma tråkigt nog. På Arlanda mötte vi upp Bibbi & Kent som oxså skulle med. Det var även ngr andra som vi inte kände som skulle med samma plan. Ngr hade känt igen mig redan på Arlanda fast vi aldrig har träffats förr, så vi är kanske ganska lika varandra jag & Gittan :-)
Efter 1.5 tim så landade vi i Kiruna där vi vart hämtade med buss & skjutsad till Jukkasjärvi. Alla vi resenärer passade på att äta lunch på världshuset, dopet började kl tre.
Hann precis med ett besök i isbaren innan det var dax för dop som även blev ett bröllop visade sig.

Brudparet !!

Ellen charmade prästen totalt



Isbaren
Efter vigsel & dopet åkte vi bussen till Abisko där vi alla skulle bo under helgen, fick även en liten sightseeing genom Kiruna först med Tomas som guide. Mycket intressant.
Checkade in i våran stuga som vi delade med Maria & Peter.
En god & trevlig middag fick vi inne på turiststationen som avslutades med kaffe, tårta & dans.
Dom hade fått tag på en mycket duktig kille som sjöng & spelade. Såg att både Gittan & Tomas bror vart lite svettiga ett tag under middagen när Tomas plockade med papper & trubaduren började spela. Till deras stora lättnade så vart det ingen sång, dock ett fint tal till Gittan :-)
Dagen efter var det strålande väder & fria aktiviteter. Jag, Magnus, Peter, Maria, Perra & Maggan tog liften upp på Njoula som ligger bredvid turiststationen. Kanon bra utsikt.
Kom ner lagomt till lunch. Sedan tog vi det lugnt fram till kvällen då vi hade gemensam middag.
På söndag var det bara att packa & städa för att sedan vända hemåt igen efter en supertrevlig helg.
Nu ska jag umgås med min kära sambo som kommit hem efter en Ålandstripp, välbehållen men något sliten.
God Kväll !








1 kommentar:

I huvudet på Caroline sa...

Hej!

Roligt inlägg och väldigt vackra bilder!
Hoppas det är bra med er och att vi ses till vecka!

Ta hand om er! Kram C