torsdag 21 april 2011

Torsdag

och en långledighet på fyra dagar som väntar.......känns skönt. Var i valet & kvalet om jag skulle ta ledigt både fredag & måndag, men ett möte i helgen som var fick mig att tänka till att man inte spara eller skjuta på något du kanske inte ens hinner göra.
Tisdagens ledig dag vart en intensiv dag, en promenad på fm sedan till Gefle Spa för att bli lite ompysslad & få ögonen fixade. En tur till distriktssköterksan som var totalt bortkastad förutom att hon kollade mitt blodvärde.
Var iväg & lunchade hos Maria M & kollade in hennes hoffevalpar som blivit 4v. Supersöta, tyvärr som glömde jag kameran, men det blir fler turer dit.
Hem & fixade middag sedan tog vi en tur i joggingspåret & hann lagomt hem för att fixa lite muffins tills Maria A & hennes Doris dök upp.
Kul att träffas det blir lite långt mellan gångerna, vart en hel del hund & kamera snack. Stupade i säng efer en ganska sen kväll.
Ikväll har det bara varit en lugn kväll, har förberett lite inför morgondagens middag. Fick ett samtal från syster yster så Gittan & Tomas med barnligan kommer imorgon kväll på sin väg söderöver..Skoj !!

Glad Påsk Allihopa !!

Inga kommentarer: