söndag 8 september 2013

Söndag

Hade en härlig helg med barnen förra helgen. En tur på stan på lördag, där de hade tur att träffa på polisen som visade sin polisbil...lyckan var gjord.
Efter lunch åkte vi till Oppala för att gå på Trassel i Trollskogen. Tyvärr så började det regna när vi satt på traktorvagnen men som tur var slutade det tills vi kom upp på skogen.
En mycket trevlig föreställning väldigt välordnat.
Karl tyckte det blev lite otäckt när vi svängde in i trollskogen med det gick bra :-)

Äntligen har ridningen startat och vi red andra gången i måndags, jag har haft en ny häst som är väldigt pigg & framåt och lite svår men ärlig...skitskoj men sist så hoppade jag mest runt som en säck potatis när vi travade utan stigbyglar....känns i benen idag....och efter skivstångspasset i onsdags kändes det än mer i benen.

Har verkligen varit härliga dagar denna vecka också, igår tog vi en cykeltur till Valbo för att kolla in höstmarknaden där.
På eftermiddagen kom Johan & Maria och hämtade upp oss för middag hos Magnus & Erica, som alltid mycket god mat....en väldigt trevlig kväll.

Idag har jag ridit privatlektion på Assa, en mycket givande lektion...känns som att jag börjar få lite grepp om henne nu. Få se om det känns lika imorgon på lektionen.


På väg mot trollskogen..
Lisa & Ellen väntar spänt på att det ska börja.
Nu börjar det bli lite läskigt tycker Karl..
bäst att kika lite försiktigt för dom är ju lite otäcka..
Lumpgubben tror jag att han hette...med sin stora näsa
Trollbarnen Hicke-Lina, Lingon Lisa & Vimse...
och Stortrollet !!!!
 
När Ellen var här passade vi på att ha 4års kalas också.


 
Sven var nyfiken på Ellen
Lisa & Sven
Sven kollar fundersamt på sin farfar..
Karl & Lisa hade tur och fick ett varsitt paket också, Karl vart helnöjd med sin frontlastare !!
 
 
Då är det bara att ladda för en ny arbetsvecka, och en kommande arbetshelg. Händer inte mycket annat förövrigt men jag väntar spänt på svar på en ansökan. Få se vad det kan ge..
 
 
Trevlig Kväll !!!
 
 
Kram !!!


Inga kommentarer: